Template by:
Free Blog Templates

Selasa, 19 Oktober 2010

::|| BuKTi iSLaMic FaShiON FeSTiVaL HiNa iSLaM !!! ||::

Penaung Festival Fesyen Islam(FFI) harus bertanggungjawab!...

BIADAP!..rupanya kalimat di dalam perkataan arab itu adalah merujuk kepada junjungan besar nabi kita, Muhammad SAW!..umat yang cinta akan kekasih Allah ini seharusnya tidak meredhai kemungkaran ini..

Kita menuntut pihak yang berkaitan supaya
memberi penjelasan seterusnya membuat permohonan maaf!..

p/s: Terbaru: Video "Legends Islamic Fashion Show HD" yang membuktikan festival ini telah menghina Islam dikepalai oleh Rosmah Mansor telah diremove oleh user video terbabit atas desakan pihak tertentu..

Rosmah rasmi festival pakaian Islam?..Rosmah Mansor sokong cara pemakaian Islam? Rosmah Mansor berbicara mengenai pakaian wanita Islam?...

Maka tidak peliklah, festival pemakaian islamic yang diadakan Kuala Lumpur April lalu menampilkan cara/fesyen pemakaian muslimah versi 1Malaysia Umnoapco (yahudi)..sungguh terhina lagi memalukan!

Salah satu agenda terbaru dajjal bagi membogelkan pakaian MUSLIMAH Malaysia dan Indonesia yang diterajuai oleh kerajaan 1MALAYSIA, Rosmah Mansor!!..






sumber : http://ruangbicarapriamalaya.blogspot.com

2 ulasan:

  1. hape la dorg nih...
    ape xde hotak ke? dah kalo le nama Islamic Fesyen Show tu dah kenapa pakai baju bOgel sana sini...hape ke bengap le UmngOk nih...heish...

    p/s nak kata sengal dah mmang ye pOn...xdapek den nak nolong...ish3

    BalasPadam
  2. astaghfirullah.... mcm ni ke fesyen2 yg die kate islamic?

    sedih....

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails