Template by:
Free Blog Templates

Rabu, 10 Februari 2010

::|| viDEo Of iNsiDe Of KaABaH ||::




A dream of every muslims to see what`s inside ???
How it looks from inside???
SAKSIKAN VIDEO....

8 ulasan:

  1. naper tnjuk skerat jer video ni? baik x yah tunjuk. buang masa jer.

    BalasPadam
  2. bersyukur lah ape yang ada...maaf ...saya pun plagiat dari youtube...moga ade manfaatnya atas penyebaran ini...

    BalasPadam
  3. salam..
    thanks for the sharing..

    boleh x sy nk buat post video yg sama kat blog sy..?

    BalasPadam
  4. Allahu Rabbi, kenapa nak pertikai sangat perkara mcm ni.. syukur la dgn nikmat yang ada wlu sdkit.. sekurang2nya kita akn rasa smgt ingin mlihat kaabah tu dari dekat lagi...

    BalasPadam
  5. salam kembali buat saudara duan.... dipersilakan atas penyebaran demi addinullah....sy juga ambil di youtube...

    BalasPadam
  6. Mashallah, so nice...
    Even i felt like crying when i watched this video!
    thanks so much for posting,
    may Allah(SWT) reward you! Insh'allah I will go there too one day :)

    BalasPadam
  7. assalamualaikum,,thanx sgat diatas penyebaran ni,syukur sgt,krana bjuta umat islam ingin tahu apa didalam kaabah,tapi xdapat melihatnya,dgan adanya klip sebegini walau sekerat itu pun dah cukup perfect,,alhamdulillah..

    BalasPadam
  8. salam
    terima kasih dan patutnya bersyukur la...

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails