Template by:
Free Blog Templates

Selasa, 5 Januari 2010

::|| SAKSIKAN!! : viDeO iSLaM Di puNcAk pENgHiNaaN ||::

video



PESANAN ADMIN: bagi sesiapa yang meminati video ini untuk menjadi bahan semangat perjuangan demi Islam, boleh tinggalkan email di ulasan entri ini..insyaAllah saya akan send kan pada duyuful kiram...InsyaAllah sedikit masa lagi saya akan mengeluarkan pandangan saya rentetan dari permasalahan isu Kalimah Allah digunakan bagi none muslim... Nantikan entri saya ya..buat masa ini,saya jarang di depan laptop...

5 ulasan:

  1. isk..macam berat jer blog ni..huhu.. minta send video ni kat ana ye..syukran..:D
    syams_alpulasi@yahoo.com

    BalasPadam
  2. salam perjuangan..
    erm ana tak dapat tengok video ni,
    mybe line x clear..
    so boleh ke saudari menghantarkannya kepada ana?
    alamat email amien.sazali@gmail.com

    BalasPadam
  3. meremang bulu roma tngok...kalo lah negara islam bersatu...kita dah dapat rembat dh mat salleh ni semua.....tp hakikatnya kita tak boleh buat aper....tapi kenapa2



    hamba ALLAH S.W.T

    BalasPadam
  4. harap boleh di hantar ke drmoon_king@yahoo.com...syukran jazilan...

    p/s hrp boleh hntr ap shj video mengenai umt islm..

    BalasPadam
  5. Sesuai dengan apa yang disabdakan Rasulullah SAW... yang merupakan ciri2 dekat tentang kehancuran dunia (KIAMAT). Islam di Ujung Tanduk. Kita ramai tapi tak bersatu, kerana takut mati...tunggulah masanya...kehancuran besar-besaran......

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails